octagon logo mobile

 • Akcija
  Akcija
 • Uvek uz Vas
  Uvek uz Vas

  Pod budnim okom naših profesionalnih i stručnih trenera vrlo brzo ćete postići zavidnu kondiciju i zategnuti Vaše telo.

 • Sprave
  Sprave

  Preko 80 sprava za vežbanje renomiranih proizvođača, 30 radnih mesta za kardio program i mnogo toga još . . . 

 • O nama
  O nama

  Dobrodošli u Fitness Centar Octagon, najsavremenije sprave na preko 1100m2, " Dođite da treniramo zajedno !!! "

Vesti

Ostale Sprave

     U našem Fitness Centru imate mogućnost korišćenja velikog broja različitih sprava između ostalog i 6 sprava za nordijsko skijanje, Arc Trainer Cybex, električne bicikle, spining bicikle, stepere i još mnogo toga .
U Fitness Centru Octagon postoji za svakog po nešto, dođite i uverite se.

Opširnije...

Opširnije...Opširnije...

 Opširnije... 

Synergy 360 System

Opširnije...     Synergy 360 System je revolucionarni sistem koji vežbačima donosi jedinstven osećaj zabave tokom treninga. Sistem nudi osam jedinstvenih prostora za rad. Modularni dizajn Life Fitness Synergy 360 sistema omogućava prilagođavanje potrebama vežbača kako bi najefikasnije iskoristili svoje vreme za trening i dostigli zacrtane ciljeve.
Dođite i oprobajte ovaj sistem treninga u našem Fitness Centru uz pomoć naših trenera.

Trake za Trčanje

     Traka za trčanje je sprava koja ima neprekidnu traku i električni motor koji je pokreće, prenosom koji se može regulisati prema željama osobe koja koristi traku. Brzina okretanja trake može biti od sporog hoda do brzog trčanja. Kontrola brzine je kompjuterski regulisana, a postoje i programi koji postepeno povećavaju brzinu trake, prema potrebama vežbača.

U našem Fitness Centru možete koristiti Woodway i Matrix trake za trčanje poslednje generacije, ukupno 12 radnih mesta.

 

Opširnije...Opširnije...

Hammer Strength

     Hammer Strength učestvuje u izgradnji sportista više od 25 godina. Tu je ne samo za profesionalne sportiste, već i za one koji svojom posvećenošću i odlučnošću žele da postanu kao oni. Sprave su robustne i pomažu vežbačima da postignu ono što su zamislili.
U našem Fitness Centru pronaćićete više Hammer Strength sprava za vežbanje bez kojih ne biste mogli da zamislite Vaš trening.

 

Opširnije...Opširnije...

Matrix G7

     Matrix je jedan od najvećih brzo rastućih svetskih brendova što nije nikakva slučajnost. Kompanija koja vrednuje inovativno razmišljanje sveže ideje i kreativno rešavanje problema.Sve je podređeno zadovoljenju volje korisnika, tako da naši korisnici dobijaju samo najbolje. Za trening snage je esencijalno da sprave budu raznovrsne, udobne za korišćenje i izdržljive što su i odlike Matrix G7 serije.

U našem Fitness Centru možete koristiti preko 50 radnih mesta ovog renomiranog proizvođača.


Opširnije...Opširnije...

Plate Load Machine

     Technogym širom sveta poznat kao "The Wellness Company" je firma koja je pomogla razvoj koncepta fitnesa kao životnog mota. Zdrav način života podrazumeva redovnu fizičku aktivnost, ispravnu ishranu i pozitivan stav. Misija Technogym-a je da pomogne ljudima da poboljšaju kvalitet života. Svako može da pronađe adekvatan program za bilo koju od  Technogym sprava. Zahvaljujući modularnosti Technogym sprava, svaka se može prilagoditi vežbaču zavisnosti od konstitucije i afiniteta.

Kod nas su Vam na raspolaganju preko 30 različitih Technogym sprava koje će Vam u mnogome olakšati i trening učiniti raznovrsnijim samim tim i zabavnijim.

 

Opširnije...Opširnije...

 

Kako do nas

Štampa

Cenovnik

Mesečna članarina

      3200 RSD

Mesečna članarina 16 termina

       2900 RSD

Mesečna članarina 12 termina

       2600 RSD

Vođeni treninzi    

       6000 RSD

Personalni treninzi 12 termina

     14000 RSD

Jedan termin

         500 RSD

Grupni treninzi

       2600 RSD

 

NAPOMENA :
Uz svaki od ovih paketa koji se uplate potpuno besplatno se dobija 1. i 2. sprat na korišćenje. Na prvom spratu je Synergy 360 sala 160m2 namenjena za kružne - multifunkcionalne treninge, i na drugom spratu sala 150m2 pod tatami podlogom za borilačke sportove, aerobik, pilates, yogu, zumbu, ples, kao i kompletan kardio program. Sala na 2. spratu se koristi samo kada nema grupnih treninga.

 

Kontakt

Fitness   Centar    OCTAGON

 

Azanjska 16/A

060.44.42.711

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.octagon.rs

 

Radno vreme : 08 - 23h
Nedeljom : 10 - 18h

 

 

 

Octagon Mapa

Fitness Centar Octagon

Opširnije...      Fitness Centar Octagon je jedan od najbolje opremljenih sportskih centara u gradu koji nudi veliki izbor sadržaja i programa za sve članove porodice. Pored teretane i kardio programa, u okviru našeg centra koji se prostire na preko 1.100m2, očekuju Vas zasebna sala za grupne i kružne treninge,sala za borilačke sportove i protein bar u kojem nakon treninga možete da se opustite i popijete ukusan protein šejk. Opremljena u skladu sa visokim svetskim standardima, Fitness Centar Octagon nudi idealne uslove za vežbanje kako rekreativcima, tako i profesionalnim sportistima i ekipama. Vođeni ljubavlju prema vežbanju i oblikovanju tela, nastojimo da širokom auditorijumu ukažemo na važnost vežbanja, pre svega, zbog očuvanja zdravlja. Fittness Centar Octagon poseduje najsavremenije sprave za žene i muškarce svih generacija koje su dizajnirane tako da Vam obezbede najučinkovitije vežbanje. Takođe, sportski centar je opremljen profesionalnom ventilacijom (grejanje i hlađenje) kako bi se stvorili idealni uslovi za Vaš trening. Pravilnim vežbanjem pod budnim okom naših profesionalnih i stručnih trenera koji su Vam na raspolaganju u svakom trenutku, vrlo brzo ćete postići zavidnu kondiciju, izgubiti višak kilograma i zategnuti Vaše telo. Dobro opremljen kardio deo raspolaže sa visoko kvalitetnim trakama za trčanje i biciklima, koji garantuju postizanje maksimalnih rezultata. Iz naše ponude posebno izdvajmo najbolji multifunkcionalni kavez Synergy 360 koji je idealan za kružne treninge. Takođe, u sklopu našeg centra nalazi se sala za grupne  treninge. Pored slobodnog vežbanja, Fitness Centar  Octagon nudi i sledeće programe:

Pre i posle treninga, našim članovima na raspolaganju su dve zasebne svlačionice, muška i ženska, sa po četiri tuš kabine i dva toaleta i preko 100 ormarića za presvlačenje. Oni koji požele mali predah nakon napornog vežbanja, mogu se opustiti u prijatnom ambijentu našeg protein bara uživajući u omiljenom napitku. Ukoliko dolazite sopstvenim vozilom obezbeđen je parking  za više od 100 automobila. Sve u svemu ponosno mozemo da kazemo sigurno jedan od najboljih fitness centara u Srbiji. Dođite da zajedno treniramo –  Fitness Centar Octagon!

Radno vreme :
ponedeljak – subota od 08-23h
nedelja od 10-18h
Fitness Centar Octagon, Azanjska 16a, Krnjača, Palilula, Beograd 

Kontakt telefon : +381605701007

 

PRAVILA FITNESS CENTRA OCTAGON

 • OBAVEZNO JE NOŠENJE ČLANSKE KARTICE I PRIJAVLJIVANJE NA PULT ODMAH PO ULASKU U KLUB.
 • PRAVO KORIŠĆENJA ČLANSKE KARTE IMA SAMO OSOBA NA ČIJE IME SE ONA VODI. ZLOUPOTREBA SE KAŽNJAVA PONIŠTAVANJEM ČLANARINE
 • KLUB NE VRŠI POVRAĆAJ NOVCA. POSTOJI MOGUĆNOST PREBACIVANJA ČLANARINE, ALI NE I REFUNDIRANJA.
 • PO ISTEKU ČLANSKE KARTICE REGULISATI ČLANARINU NAJKASNIJE DO SLEDEĆEG DOLASKA, JER U PROTIVNOM NEĆETE BITI U MOGUĆNOSTI DA TRENIRATE.
 • NOSITI ČISTU ODEĆU I OBUĆU ZA TRENING.
 • ČLANOVI SU OBAVEZNI DA SE PRISTOJNO PONAŠAJU I DA SE IZRAŽAVAJU NA NAČIN KOJI NE UZNEMIRAVA DRUGE ČLANOVE.
 • ZABRANJENO JE UNOŠENJE HRANE, STAKLENIH FLAŠA, AMBALAŽE …
 • LICA MLAĐA OD 18 GODINA MOGU DA TRENIRAJU ISKLJUČIVO POD NADZOROM INSTRUKTORA.
 • FITNESS CENTAR NE SNOSI ODGOVORNOST ZA LIČNE STVARI ČLANOVA
 • ČLANOVI SU OBAVEZNI DA DODATNO POVEDU RAČUNA O REKVIZITIMA U TERETANI I INVENTARU U SVLAČIONICI.
 • ČLANOVI SU DUŽNI DA NAKON KORIŠĆENJA TEGOVE, BUĆICE, ŠIPKE I DRUGE REKVIZITE VRATE NA MESTO.
 • ZA SVAKI NAMERAN LOM I KVAR ČLAN SNOSI TROŠKOVE.
 • PRE POČETKA VEŽBANJA FITNESS CENTAR PREPORUČUJE KONSULTACIJU SA LEKAROM.
 • ČLANOVI TRENIRAJU I UČESTVUJU U AKTIVNOSTIMA NA VLASTITI RIZIK I ODGOVORNI SU ZA SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE.

FITNESS CENTAR OCTAGON

facebook youtube instagram

 fitpass

Član FitPass asocijacije

Login Form