octagon logo mobile

 • Akcija
  Akcija
 • Uvek uz Vas
  Uvek uz Vas

  Pod budnim okom naših profesionalnih i stručnih trenera vrlo brzo ćete postići zavidnu kondiciju i zategnuti Vaše telo.

 • Sprave
  Sprave

  Preko 80 sprava za vežbanje renomiranih proizvođača, 30 radnih mesta za kardio program i mnogo toga još . . . 

 • O nama
  O nama

  Dobrodošli u Fitness Centar Octagon, najsavremenije sprave na preko 1100m2, " Dođite da treniramo zajedno !!! "

Vesti

Body pump

bp

BODYPUMP je trening sa šipkom i tegovima koji oblikuje i jača telo. Trenutno se sprovodi u više od 13 000 klubova širom sveta. Ovo je trening sa opterećenjem i stoga je idealan za sve one koji svom uobičajenom aerobnom treningu žele da dodaju i trening snage. Kombinacija sjajne muzike, neuobičajene koreografije i inspirativnih instruktora motiviše vežbače do poslednjeg minuta treninga.

BODYPUMP je jedinstvena formula kojom ćete oblikovati figuru i izgubiti višak masnoće, a ujedno ojačati telo i samopouzdanje podići na viši nivo.

Kjučna stvar BODYPUMP-a je efekat ponavljanja koji brzo omogućuje transformaciju tela. Ovde imamo male do srednje težine, i veliki broj ponavljanja. Toliko je jednostavno, i u tome i jeste čar efekta ponavljanja. Tokom tipičnog BODYPUMP časa imaćete 800 ponavljanja za 55 minuta! U poređenju sa standardnim treningom u teretani, to je 4 puta više nego što prosečna osoba može postići sama.

BODYPUMP koristi efekat ponavljanja kako bi vam priuštio izvajana ramena, definisane bicepse i tricepse, snažne i vitke noge, snažnu zadnjicu i stabilna leđa. Koreografija je specifična za svaku od oblasti tako da topite više masti, sagorevate kalorije i bivate snažniji bez prenaglašenog povećanja volumena mišica.To znači da dobijate izdužene mišiće i zategnutu, snažnu muskulaturu, i to za kratko vreme! Kao i svi drugi Les Mills programi, i BODYPUMP se obnavlja na svaka tri meseca, novom muzikom i novim koreografijama.


BENEFITI:
Uvećanje snage i opšte kondicije, oblikovanje mišica, uvećanje samopouzdanja
INTENZITET:
Umeren do visok
UTROŠAK KALORIJA:
U proseku 560 kalorija

 

facebook youtube instagram

 fitpass

Član FitPass asocijacije

Login Form